ΕΝΕΣΙΜΑ ΝΗΜΑΤΑ – PDO THREAD LIFT

Τα ενέσιμα νήματα PDO προσφέρουν μια καινοτόμο, αποτελεσματική και ασφαλή ενδοδερμική τοποθέτηση νημάτων χωρίς νυστέρι. Μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και ανώδυνα – μετά από τοπική αναισθησία - σε διάφορα σημεία του προσώπου, στο λαιμό αλλά και σε οτιδήποτε σημείο του σώματος. Τα ενέσιμα νήματα είναι 100% βιο-απορροφήσιμα και προσφέρουν άμεση και μακροπρόθεσμη διόρθωση ρυτίδων και χαλάρωσης.  Επιπλέον, η έντονη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικό οξέος στο δέρμα βοηθά στη μεγαλύτερη διάρκεια και αποτελεσματικότητα των νημάτων.
 
Τα ενέσιμα νήματα PDO χρησιμοποιούνται τα τελευταία 5 χρόνια ευρέως και παγκοσμίως στην αισθητική ιατρική. Τα νήματα περιέχουν το υλικό PDO (Πολυδιοξανόνη) που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην κατασκευή χειρουργικών ραμμάτων για την συρραφή διαφόρων ιστών του σώματος. Παρ’ όλου που η Πολυδιοξανόνη απορροφάται πλήρως μέσα σε 6 – 8 μήνες, η επιπλέον διέγερση κολλαγόνου και ελαστίνης προσφέρει μια πολύ μεγαλύτερη διάρκεια που μπορεί να πλησιάσει ακόμη και τα 2 χρόνια.
 
Ενδείξεις:
  1. Ρυτίδες  και αύλακες σε πρόσωπο, λαιμό και décolleté
  2. Χαλάρωση προσώπου, χειρών, μηρών, κοιλίας και γλουτών
  3. Ανόρθωση περιγράμματος προσώπου
 
Εφαρμογή των ενέσιμων νημάτων και διάρκεια αποτελέσματος
Η εφαρμογή των ενέσιμων νημάτων γίνεται μέσα σε 30 – 45 λεπτά, μετά από τοπική αναισθησία. Ο αριθμός νημάτων ποικίλλει αναλόγως με την ανάγκη του κάθε ασθενούς. Το 20 – 30% του τελικού αποτελέσματος είναι ορατό αμέσως μετά την τοποθέτηση - ενώ τα νήματα δεν είναι ορατά! - και συνήθως μπορούμε να επιστρέψουμε στις δραστηριότητες μας άμεσα. Τα αποτελέσματα επανόρθωσης και διόρθωσης ρυτίδων και χαλάρωσης βελτιώνονται σε σημαντικό βαθμό στις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες, ενώ το μέγιστο αποτέλεσμα παρατηρείται στους 3 μήνες. Σε χρονικό διάστημα 6 – 8 μηνών απορροφώνται  τα νήματα πλήρως, ενώ ο οργανισμός δημιουργεί εντωμεταξύ ένα πλέγμα από κολλαγόνες και ελαστικές ίνες γύρω από τα νήματα και αποτελεί μια συνεχής αποτελεσματικότητα που διαρκεί από 12 έως και 24 μήνες.
 
Πριν την εφαρμογή:
  1. Διακοπή λήψης ασπιρίνης και Βιταμίνης Ε για 10 ημέρες.
  2. Διακοπή χρήσης αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και λήψης αλκοόλ για 24 ώρες.
 
Τα ενέσιμα νήματα PDO μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και με ασφάλεια με οτιδήποτε άλλη θεραπεία.